Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

Yhdistyksen jäsenten vesijumppavuorot (ma ja pe) ovat peruutettu loppuvuoden osalta Vetrealla, syynä klooripumpun rikkoontuminen.

____________________________

Jalkojenhoidon ammattitutkintoa suorittavien näyttöön ajalla 19. - 22.11. tarvitaan reuma-asiakkaita jalkojenhoitoon. Hoidon hinta 15 €/1½ h. Tiedustelut puh. 050 5777 826 Niina Martikainen, Riveria.

________________________________

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ne, jotka hyväksyvät yhdistyksen toimintaperiaatteet. Sääntöjensä mukaan "Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien vastustamiseksi".

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 €.
Jäsenmaksun voi maksaa pankkiin sinulle lähetetyllä pankkisiirrolla (viitenumeroa käytettävä)  tai käteisellä toimistoon (mielellään tasaraha).

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi voi liittyä soittamalla toimistolle 050 462 7322 aukioloaikoina, lähettämällä sähköpostia yhdistykselle osoitteella:reuma.joensuu@outlook.com  tai täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoita sähköpostiviestissäsi seuraavat tiedot:nimi ja osoite, puhelin, syntymävuosi ja diagnoosi. Tiedot tallennetaan jäsenrekisteriin eikä niitä luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.

Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- ja liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen.

Yhdistyksen jäsenedut:
•    Jäsentiedote kerran vuodessa
•    Monipuolinen jaosto- ja pienryhmätoiminta
•    Luennot ja jäsentapahtumat
•    Yhdistyksen omat liikuntaryhmät
•    Virkistys-, retki- ja lomatoimintaa jäsenhinnoin
•    Maksuttomat neuvontapalvelut yhdistyksen toimistolta
•    Tukihenkilön ja palveluasiamiehen tukea tarvittaessa

Reumaliiton jäsenedut:
•    Reuma -lehti 4 x vuodessa (maalis-, touko, syys- ja joulukuussa)
•    Edunvalvontaa ja puhelinneuvontaa
•    Tukea selviytymisrahastosta
•    Reumaliiton oppaita ja kirjasia jäsenhintaan
•    Tuetut virkistyskurssit ja -lomat sekä sopeutumis- ja parikurssit

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.