Virkistystoiminta

KESÄTEATTERIMATKA ROUKALAHDELLE SU 25.7.2021

Yhdistys järjestää kesäteatterimatkan Roukalahdelle, jossa esitetään klo 13.00 alkaen  ”Meidän luokka”. Luokkakuvasta tutut yhdeksän luokkakaveria ovat muuttaneet Korvenkylän seniorikotiin. Muistoissaan he seikkailevat nykyhetkestä 1950-luvun hiihtokilpailuihin, 1970-luvulta vuosituhannen vaihteeseen ja takaisin. Kestääkö ystävyys? Entä Paulan ja Martin rakkaus? Miten käy Ossin? Kuka voittikaan hiihtokilpailut? Entä kuka on salaperäinen Carmen?

Meidän luokka on musiikilla höystetty rakkaustarina yhdeksän luokkakaverin elämästä 50-luvulta tähän päivään. Se naurattaa ja itkettää.

Lähtö: klo 11.40 Matkailupysäkki, Siltakatu.

Matkan hinta: jäsenhinta 20 € (ei jäsenet 30 €) sisältäen matkan, teatterilipun ja väliaikakahvin.

Sitovat ilmoittautumiset Ullalle puh. 050 412 2613 tai Annikille puh. 0500 274 651.

Tervetuloa virkistäytymään!

_______________________________________________

TANSSIT

Yhdistys järjestää tanssit su 10.10.2021 Kerhotalolla, Sepänkatu 42.

Tanssimusiikki: Anna-Liisa ja Onnenkulkijat

Arpajaiset ja kahvio.           Liput 10 €.

Tervetuloa myös iltakahville ja/tai arpoja ostamaan!

Tervetuloa!

_______________________________________________