Virkistystoiminta

KESÄTEATTERIMATKA ROUKALAHDELLE SU 24.7.2022

Yhdistys järjestää kesäteatterimatkan Roukalahdelle, jossa esitetään klo 13.00 alkaen  ”Meidän luokka”. Luokkalaiset ovat muuttaneet Korvenkylän Seniorikotiin. Siellä tanssitaan, pelataan korttia, selataan valokuva-albumeja; iloitaan ja otetaan rajusti yhteen. Kestääkö ystävyys? Kestääkö Paulan ja Martin rakkaus? Pysyykö Ossin korkki kiinni? Kuka on Carmen? Entä Taisto? Miksi Elisen posket punottavat? Kuka voitti hiihtokilpailut?
MEIDÄN LUOKKA on musiikilla höystetty rakkaustarina yhdeksän luokkakaverin elämästä.
Se naurattaa, koskettaa, itkettääkin. Olet sitten nuori tai vanha; olet rakastuva, sureva, iloitseva, kokeva ja tunteva ihminen. Ihan niin kuin MEIDÄN LUOKAN porukka!

Lähtö: klo 11.40 Matkailupysäkiltä, Kirkkokadulta

Sitovat ilmoittautumiset Ullalle puh. 050 412 2613 tai Annikille puh. 0500 274 651.

Matkan hinta: jäsenet 20 € ja ei jäsenet 30 € sisältäen matkan, lipun ja väliaikakahvit.

Matka maksetaan etukäteen viimeistään viikkoa ennen Joensuun Reumayhdistyksen

pankkitilille: Säästöpankki Optia FI 89 4600 2320 0110 69, viestikenttään: Roukalahti

VERTAISTUKILOMA

Joensuun Reumayhdistys järjestää tuetun vertaistukiloman yhteistyössä Solaris-lomat ry:n kanssa. Lomatukea haetaan lomatukihakemuksella tai sähköisesti www.solaris-lomat.fi

Loma järjestetään kylpylähotelli Rauhalahdessa ajalla 5. – 10.9.2022. Lomaan sisältyy

majoitus 2 hengen huoneissa, täysihoito ja vapaa-ajan ohjelma. Omavastuuhinta on

100 €/henkilö/5 vrk. Hakemuslomakkeita saa yhdistyksen toimistolta tai sihteeriltä.

Hakemus täytetään huolellisesti. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Avio-/avoparia kohden riittää yksi hakemus, jos lomaa anotaan yhdessä. Hakemuksessa

tulee ehdottomasti löytyä seuraavat tiedot:

- Hakijan nimi, osoite ja henkilötunnus

- Puolison osalta samat tiedot, mikäli hän hakee lomaa

- Kaikkien taloudessa asuvien tulotiedot, vaikka ei osallistuisi lomalle

- Perusteluosa kaikilta osin, ilman perusteluja lomaa ei voida myöntää

- Ryhmän nimi (kohta 2) eli Joensuun Reumayhdistys ry

- Huonekaverit merkitsevät toistensa nimet hakemuksiinsa

Lomajärjestö tekee lomatukipäätökset ja lähettää lomalle valituille kutsun ja omavastuulaskun kuukausi ennen lomaa. Kielteisestä päätöksestä ei ilmoiteta. Haku päättyy 3 kk ennen lomaa.

Lomahakemukset palautetaan viimeistään 1.6. mennessä osoitteella: Joensuun Reumayhdistys/Ulla Lehtola, Siltakatu 20 A 41, 80100 JOENSUU

TANSSIT

Yhdistys järjestää TANSSIT SU 16.10.2022 klo 17 – 21 Kerhotalolla, Sepänkatu 42.

Musiikki: Anna-Liisa ja Onnenkulkijat. Arpajaiset ja kahvio. Liput 10 €. Tervetuloa!

Tervetuloa myös iltakahville ja/tai arpoja ostamaan!

__________________________________________

Ulkoilu- ja virkistyspäivä esteettömälle luontopolulle elo-syyskuun vaihteessa.

Teatterimatka syksyllä. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Yhdistyksen pikkujoulu marras - joulukuun vaihteessa.